22 Haziran 2012

Ki Yaz..

Güneş enerjisiyle çalışıyorum. Yazları sıcak ve kurak olurum. Sıcakkanlı ve ağız kuraklığı yani.. =) Kışları soğuk ve yağışlı. Hep üşürüm, Elim, ayağım soğuk. Kanım, demirim düşük.. Her an ağlamaklı..Ağlamıyorum tabi, tuz kaybetmemek gerek. Denizden çıkınca da o tuzu severim ben. Tansiyon düştü, yala kendini çıksın.. Su güzel, haydi gel..
Evlerde kullanılan ışıklar da gündüz ve gece bence. Sarı ışık güneş, beyaz ışık ay demek. O yüzden hiç sevmem beyaz ışığı. Enerjimi alıyor. Sanki karanlık her yer de el feneriyle gezmem gerek. Sarı ışık süper ama. Dans et, müzik dinle... O la laaa.. Balll..
Denizi solumakla dağı solumak bir değildir, ancak ikisi bir aradaysa orası cennettir. Ada cennettir. Koy cennettir. Kıyı cennettir. Umarım şu an tüm iyi insan ruhları cennettedir. Ve orası güneşli ve serindir. Işığı bol olsun derler ya göz kamaştırmaz mı? Gözümüz olur mu? İç göz mü, dış mı? İç göz kamaştırıcı bir aşk diliyorum herkese.
Yazın ısısı, kokusu, rengi, tadı, enerjisi çok kaliteli. Daha sorunsuz. Deprem olsa dışarıda yatar herkes sorun olmaz falan. İç rahatlatıcı. Kıçı kırık kaldırım taşlarına basma sonucu sıçrayan suyla ıslansan kuruması kolay. Yol yapım çalışmalarında etrafın çamur olma ihtimali neredeyse yok. İşçiler üşümek yerine bronzlaşıyorlar. Mevsim meyve ve sebzeleri şahane. Teşekkürler Türkiye.. Enlemine, boylamına.. Politikan kamaşsın.
İçi geçmiş karpuz zamanı yazın bitimine işarettir. Lütfen karpuzlar lütfen.. Yata yata büyüdünüz. Çok yorgun olmamalısınız. İçiniz geçmesin. Bu yaz uzun,oksijenli ve eğlenceli geçsin.




2 yorum:

Unknown dedi ki...

enerji dolu cıvıl cıvıl bir yazı :)

ZeyneptunjupitErdim dedi ki...

Teşekkürler Burak =)