25 Haziran 2019

Sanayi Tipi, Oto Sanayi

İlişkiyi peygambere almışız gidiyoruz. Depo boş değil de az mı, cimrilik mi? Bir şey yakmıyoruz. İlişkinin deposunda sevgili saygılı bir karışım var. Ama hep yokuş aşağı gidecek değiliz ya? Eğim bitti mi, biteriz İsmail.

James Yang işi ♥

Sağlıklı olan süreç 1. viteste kalkıp kademeli arttırmaktır. Ben küçükken 3'e takacağım derken 5'e takmıştım da araba şaşırmıştı. 3'e 5'e bakmam ancak ilişki için önemli, aman araba için işte. Ayrıca hızlı koşan atın dışkısı da seyrek düşer. Bu noktada ben ortalama hızın yanındayım, çünkü seyrek değil de daha sık düşerse "kakalar, her yerde kakalar, yerlerde kakalar, kimin bu kakalar, bilemiyoruz.." diye şarkılar yazabiliriz, Kalben. Neyse yani çok hızlı bir başlangıçta sonuca da çok hızlı ulaşılabiliyor. Sonuca ulaşıldığında bir hedef kalmayabiliyor. Yeni bir rota mı belirlensin? Ayıp İsmail. 

Bayırlar.. Bayıra karşılar.. Bu daha zorlu süreç. İnsanlar, araçlar yokuşta nefes nefese kalırlar, rahatlamak isterler.  Herkesin yokuş kalkış desteği yok. Sen benim yokuş kalkış desteğimsin İsmail. El frenimsin, deniz fenerimsin. Ama bazıları çok kötü. O yokuşta vitesi küçültmeyip titretiyorlar ilişkiyi, sallıyorlar. Ya bi gitme üstüne, zaten zorlu bir süreç, rahatlat. Yarabbelalemin.

İlişkiyi kullanırken önünü görmek, güven, yönünü belirlemek, ışıklar falan da aşırı önemli: 
Mesela yakın gelecek ve uzak gelecek planları için farlarını ayarlamalısın. Kısa mı yakacaksın uzun mu bileceksin. Çikolata almakla doprak almak aynı şey mi? İkisinin de kahverengi olması bir neden değil. Gerektiğinde karşıdan gelene selektör yapacaksın ki radara yakalanmasın. ama sakın sellektör yapma, L'nin fazla olması elle yapıldığını güçlendirmiyor. Hata. Tdk kızar. Güvenli gitmek için kalp kemerini takmalısın. Kemerleri biraz sıkmazsan kalp genişler. Kalp büyümesi ciddi bir sorun. Sinyaller de iletişim açısından çok önemli. Zaten ilişkilerdeki anlaşmazlığın %98.9'u iletişim sorunu. Örneğin Ali'lere sinyal ver, berberde dörtlüleri yak, durman gereken yeri bil İsmail. Yeşillenirse ortalık geçersin.

Her şey çok saçma. Arabayı sat. Park yeri yok, benzin pahalı, alkollüyken kullanılmayan bir şey.  Ama ilişki satılmaz İsmail. Bir kalbe çekersin, manzaraya karşı içersin.. Piiz ♥

Kaza yaptık.

Umarım zincirleme değildir..

En mantıklısı iki teker.. Düalizm. Hem eser, oksijenli.. Teker çift, ben tek. Döverim.



0 yorum: